Бананови бухтички с кокос
Лора и Стоян
![]() |
2 яйца 1 ч. ч. захар 100 г краве масло 1 ч. ч. прясно мляко 2 ч. ч. брашно 1/2 пакетче бакпулвер 1 ч. л. ванилова захар 1 ябълка 100 г орехи (счукани) 1 ч. л. канела |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2021 Вкусни и без ябълка
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2016 Много са вкусни и лесно сатават. От върте пухкави и ароматни, отвън хръпкави. Страхотна следобедна закуска за децата малко кисело мляко
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2016 ароматни :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2015 Вкусно и бързо!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...