Колосло с червено зеле

Източник: Бон Апети
Дата: 11.03.2003
Колосло с червено зеле
 
Необходими продукти:
1 червена зелка
1 морков
100 г сметана
100 г майонеза
2-3 стръка копър
2 с. л. лимонов сок
1/2 ч. л. сок от лук
1/2 ч. л. захар
1/2 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Колосло с червено зеле
Зелето се смила в кухненски робот или се настъргва на едро ренде. Изсипва се в голяма купа. Към него се прибавя настърганият наситно морков.
2
Колосло с червено зеле 2
Дресингът се приготвя, като сокът от лук, солта, захарта, лимоновият сок, сметаната, майонезата и накълцаният копър се слагат в купичка и се разбъркват, докато се смесят добре.
3
Колосло с червено зеле 3
Зелето се залива с дресинга, разбърква се и се оставя да отлежи поне 1 час преди консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



101 ДУШИ ОНЛАЙН
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: