Козунак в хлебопекарна

Дата: 31.03.2020
Източник: Малина
ТИТЛА: Експериментатор
Козунак в хлебопекарна Козунак в хлебопекарна Козунак в хлебопекарна
 
Необходими продукти:
100 мл прясно мляко
1 пакетче мая
3 яйца
100 г краве масло
425 г брашно
100 г захар
1/3 ч.л. сол
кората от 1 лимон
2 ванилии
стафиди на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Млякото се затопля, брашното се разбърква с маята, 1 яйце се разделя на белтък и жълтък. Жълтък се заделя за намазване.Маслото се разтопява. Кората на лимона се настъргва.
2
Всички продукти се слагат в контейнера на хлебопекарната в реда в който са написани. Пече се на програма „Сладък хляб“. Преди да започне печенето се намазва с разбит с 1 с.л. прясно мляко жълтък и се поръсва със захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Eleonora Savova се регистрира в сайта.
Detelina Hristova се регистрира в сайта.
Cuft коментира рецептата Оризови спагети със зеленчуци
Emil Georgiev се регистрира в сайта.
Галина Ангелова се регистрира в сайта.
Cuft се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Фокача с розмарин и маслини
milenka коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
Величка Семова публикува рецептата Зелен боб в гювеч
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта