Крем супа от гъби

Дата: 23.04.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г гъби
2 ч. ч. прясно мляко
3 с. л. царевично брашно
30-40 г краве масло
2 кубчета пилешки бульон
1 глава лук
1 дафинов лист
1 щипка естрагон
по 4-5 стръка копър и магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Крем супа от гъбиЛукът се нарязва наситно и се задушава в маслото на силен огън.
2
Крем супа от гъби 2Гъбите се нарязват на филии и се прибавят към лука, след което 2-3 гъби се отделят, за да се използват за декорирането на супата.
3
Крем супа от гъби 3Добавят се царевичното брашно и разтворените в 700 мл вряла вода кубчета бульон.
4
Крем супа от гъби 4Подправя се със сол и дафинов лист и се оставя да ври около 20 минути, след което дафиновият лист се отстранява.
5
Крем супа от гъби 5Супата се пасира, като се сипват прясното мляко, естрагонът и нарязаните наситно магданоз и копър. Вари се още 5 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (12)
12.
Изпрати
лично съобщение

28.01.2020
Вкусно
11.
Изпрати
лично съобщение

05.06.2019
Прекрасна!
10.
Изпрати
лично съобщение

07.10.2018
Много вкусно!!
9.
Изпрати
лично съобщение

01.04.2018
много вкусна!
8.
Изпрати
лично съобщение

10.12.2017
Вкусно и лесно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


207 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Ванкова се регистрира в сайта.
Савелин се регистрира в сайта.
doseva6 коментира рецептата Печено зеле с ориз и сливи
doseva6 коментира рецептата Крем "Ванилия"
doseva6 коментира рецептата Копривена чорба с орехи
Mariyana Petrova коментира рецептата Кюфтета с ориз на фурна
Люба Тодорова коментира рецептата Картофено пюре
коментира рецептата Шоколадова мус торта с ягоди
коментира рецептата Рула от скумрия с доматен сос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле с четири сирена
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта