Бистра пролетна супа
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2021 Страхотна супичка !
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2020 Вкусна
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2017 Въпрос: граха се бланшира и се отцежда или се пасира във водата, или се отцежда, пасира се, добавят се картофите и зеленчуците (които дали също се пасират) и след това се заливат с мляко?! Може ли по-добро обяснение на процеса?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 Значи до тука ни трябват 2 тенджери, 1 тиган, кога и как се добавя водата не е ясно + 2 котлона за да не го правим 4 часа. Не е ясно как не дали е с замразен или консервиран грах (разликата е че единия е полуготов другия не). Ако не е как по-точно ще е готов за 2 минути. Или автора е малумен, или неясно неграмотен как да обясни рецептата. Друго което не може да се обясни логично е дали да сварим водата с граха, или трябва да кипнем само водата и да добавим граха за 2-3 минути, което е нелогично.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2014 Бърза и лесна рецепта, подходяща и за малки деца :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...