Лучена супа
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2020 Много вкусни и ароматна
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Мислех, че мога си спестя прецеждането през цедка, но лукът има доста упорити люспи, когато е печен. Стана много гладка и вкусна... с аромат на печена тиква. Причината тази рецепта да ми привлече вниманието е лесното отстраняване на кората на вече меката тиква. Винаги ми е било трудно да обеля кората на тиквата, а така е много лесно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Аз добавих и 2 картофа и 3скалитки чесън
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 Заслужава си.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2014 Много ми хареса рецептата, защото аромата от изпечения лук и тиква е много по-добър от само сварените зеленчуци.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...