Крем супа от зелен фасул с пресен лук

Дата: 29.05.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг зелен фасул (замразен)
250 мл животинска сметана
2 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
1/2 връзка магданоз
1 л пилешки бульон
2 жълтъка
3 с. л. краве масло
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Крем супа от зелен фасул с пресен лукЗеленият фасул се бланшира във вода за няколко минути, за да омекне.
2
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 2След това се шокира в леденостудена вода, за да запази цвета си.
3
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 3Пресният лук, чесънът и магданозът се наситняват.
4
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 4Маслото се загрява и в него се запържват лукът и чесънът.
5
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 5Налива се пилешкият бульон.
6
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 6Добавят се магданозът и фасулът, и щом супата кипне, се пасира.
7
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 7Застройва се с разбитата с жълтъците сметана.
8
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 8Кипва се и се дърпа от огъня.
9
Крем супа от зелен фасул с пресен лук 9Овкусява се със сол и черен пипер и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


147 ДУШИ ОНЛАЙН
SuperMag коментира рецептата Пица със зеленчуци на грил
SuperMag коментира рецептата Салата от печени тиквички
SuperMag коментира рецептата Пилешко с пролетни зеленчуци
SuperMag коментира рецептата Супа топчета със спанак
SuperMag коментира рецептата Ябълки със сирене и ядки
SuperMag коментира рецептата Тофу с ябълки
SuperMag коментира рецептата Постна ябълкова торта
SuperMag коментира рецептата Тарт с ябълки
SuperMag коментира рецептата Лесен плодов сладолед
SuperMag коментира рецептата Тарт с бял шоколад и плодове
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта