Лазаня с пилешко и праз
Лора и Стоян
350 г кускус без варене 3 глави цвекло (средно големи) 200 г тиква „Цигулка” 1 глава пащърнак 3 моркова 2 глави червен лук 5 с. л. зехтин „Екстра върджин” 2 с. л. мед 1 лимон 1/4 връзка мента сол и черен пипер на вкус |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2019 Не ми допадна и количеството което се получава е за много повече от 6 порции.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2018 Наистина приятно и свежо. Аз съкратих малко продуктите, защото едни в къщи не ядат лук, други - мед, но пак се получи много, много вкусно! Следващия път, може би, ще добавя запечени орехи и стафиди!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2017 Много свежо и вкусно се получи!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.01.2015 Вкусно и полезно - идеална комбинация.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2014 На момичетата вкъщи много им хареса, силно се усещаше вкуса на лука и беше леко сладникаво на вкус. Аз вместо мед сложих две ч.л. захар с връх, защото постя и смятам че меда не е постен и нямах лимон за това минах и без него, но може би щеше да стане по-добре. Интересно е като предястие за гости.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...