Леща по светогорски
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2018 Страхотно е. :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2018 Всички много харесахме рецептата. Стана много вкусно, бързо и лесно. Изяде се за отрицателно време с думите: Пак да сготвиш!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.05.2016 Много вкусни, а толкова лесни :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2016 Невероятна вкусотия но аз съвсем мъничко промених рецептата морковите ги настъргах а печеният лук го нарязах на много малки кубчета поради това че не обичам моркови на кубчета и не обичам да усещам цял лук или парчета от лук. В сосът след като започнах да наливам бульон го оставих 6 7 минути на котлона при непрекъснато бъркане след което го върнах при кюфтенцата. Стана страхотно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2015 Децата опразниха чиниите за нула време! Нямах целина и сложих девисил...
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...