Зеленчуци с кренвирши на тиган
Лора и Стоян
500 г смляно месо от телешка плешка 40 г бисерен ориз 2 яйца 1 връзка магданоз 1 глава лук 2 с. л. зехтин 2 ч. л. кимион 1 ч. л. червен пипер сол и черен пипер на вкус брашно за овалване олио за пържене на маслена баня |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2016 Хубави кюфтенца, по-различни, НО...ако последното в което се топят е яйце, не държат форма при пържене. Трябва им класическа панировка- брашно+яйце+брашно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2016 Свежа и различна салата.
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...