Сок от бъз с ягоди и мента
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2017 Много добре !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2014 Страшно вкусно! Аз замених свинската кайма със пуешка и добавих към нея магданоз при запържването в тигана. Също импровизирах със настърган кашкавал вместо пармезан.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2014 Много вкусно ястие за летните дни!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2014 Малко водниста се получи - може би от тиквичките :(
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 Великолепно лятно ястие. Всички в къщи много я харесаха:)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...