Празнична двуетажна торта
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2015 За първи път правя кекс и мисля, че най-ключовото в тая рецепта е че става лесно :) Особено в робота - докато той бърка аз си чистя мазалото от пода и стените хаха :) Майтапа на страна - стана добре и понеже го направих със пълнозърнесто брашно е съвсем здравословен :) А става и за вегани :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Използвах обикновен билков чай!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Страхотен кейк! Поръсих го с течен шоколад и стана страхотен!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Бързо, лесно, вкусно! Препоръчвам горещо!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...