Портокалов сладкиш
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ами за глазурите обикновено се използва разбит белтък. Ти можеш да направиш млечен или сметанов крем, например.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, искам да Ви попитам дали белтъкът в глазурата може да се замести с нещо друго?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...