Темпура за зеленчуци и риба
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Абе вие кога ще започнете да предлагате алтернативи на захарта, че съм много любопитен?!?!?! Аз се справям отлично в нейно отсъствие, както се вижда и с тази рецепта също ще се справя, но вие от друга страна постоянно набутвате захар, където ви падне. Усещам, че новото изкуство е успешно заместване/неизползване на захарта, сметаната и други камън булшити.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...