Тарт с маскарпоне и рикота
Лора и Стоян
19. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2022 Здравейте, Макака! Не е нужно да печете на долен реотан, а може би още десетина минути да се изпекат изцяло. Поздрави от нас!
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.02.2022 Ето и снимка от мен
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.02.2022 Много вкусно стана! Аз също нямам формички за крем брюле. Пекох във керамични формички, които са по високи и по-малки. Горната половина стана чудесно, но отдолу не се опече. Трябваше да пека повече време или да пусна само на долен реотан?
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Чудесна рецепта! На нас със съпруга ми много ни допадна, точно по вкуса ни :))) Пекох в по-малки формички и затова ми се получиха 6 порции и пекох малко по-дълго - около 30-35 мин, защото след 20 още не беше готово, но това може би зависи от моята фурна. Много вкусно се получи, а и видът му е като от сладкарница :)))
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Прекрасен десерт!
Подходящ за всеки сезон и по всяко време!
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...