Тарт с маскарпоне и рикота
Лора и Стоян
3 яйца 1/2 ч. ч. захар 1 ч. ч. прясно мляко 2 с. л. брашно 1 лимон 1 щипка сол краве масло за намазване пудра захар за поръсване |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Чудесна рецепта! На нас със съпруга ми много ни допадна, точно по вкуса ни :))) Пекох в по-малки формички и затова ми се получиха 6 порции и пекох малко по-дълго - около 30-35 мин, защото след 20 още не беше готово, но това може би зависи от моята фурна. Много вкусно се получи, а и видът му е като от сладкарница :)))
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2015 Прекрасен десерт!
Подходящ за всеки сезон и по всяко време!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2014 Свеж и пухкав, но не трябва да се прекалява с пудрата захар. Аз го направих в една кръгла керамична тава, но в отделни купички е по ефектно и удобно за поднасяне.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2014 Бърз и много вкусен десерт
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
23.05.2014 супер е
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...