Шарлота с круши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 аз я направих и стана много вкусна :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2014 Хубава торта и лесна рецепта
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 блатовете не ми се надигнаха при печене, но съм на извода, че ми е от печката, защото при всички рецепти на блатове, ми спадат по време на печене. А тортата, тя е просто превъзходна!!!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може да спада по различни причини, например вратата на фурната не трабва да се отваря, това е общ принцип. Някои смеси са много чувствителни на температурни промени.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Спада по време на печене.може би,защото намокрих пергаментовата хартия.
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...