Шарлота с круши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.08.2014 аз я направих и стана много вкусна :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
28.05.2014 Хубава торта и лесна рецепта
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2013 блатовете не ми се надигнаха при печене, но съм на извода, че ми е от печката, защото при всички рецепти на блатове, ми спадат по време на печене. А тортата, тя е просто превъзходна!!!!!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може да спада по различни причини, например вратата на фурната не трабва да се отваря, това е общ принцип. Някои смеси са много чувствителни на температурни промени.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Спада по време на печене.може би,защото намокрих пергаментовата хартия.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...