Обърнат портокалов кейк
Лора и Стоян
за блата: 250 г шоколадови бисквитки 4 с. л. краве масло | за крема: 500 г сирене „Маскарпоне” 160 г кафява захар „Мусковадо” 230 г заквасена сметана 270 г черен шоколад (75% какао) 4 яйца 2 с. л. какао 1 щипка сол |
36. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2018 Направих го, но много съжалих...че направих половин доза. уникално вкусен чийзкейк, уникално. сложих и лепници в блата.
|
35. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2018 Да, Димитрина, но принципно, в случая не препоръчваме печене с вентилатор.
|
34. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2018 Здравейте, ако го пека с вентилатор фурната на 140 градуса ли трябва да бъде. Благодаря ви
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Здравейте, при половин доза, времето за печене се намалява почти наполовина, като обаче зависи и от дебелината на сладкиша - ако е тънък, може да се изпече и още по-бързо, ако е по-дебел е възможно да му трябва малко по-дълго време, така че най-добре е, да се прецени индивидуално за конкретния случай.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2018 ако се направи половин доза, колко време трябва да се пече?
|
В навечерието сме на най-чаканите, най-магичните и най-вълнуващи празници в годината - Бъдни вечер, Коледа...
Дори и най-изобретателните кулинари понякога имат нужда от идеи за бърза семейна вечеря или пък...
Зашеметяващи са сергиите по пазарите през есента! Претрупани от свежи сезонни плодове и зеленчуци, те...
Първите пожълтели листа вече са факт. Все още е слънчево, но всички добре знаем, че...
Всеки има различна причина да обича лятото повече от другите сезони - морето, ваканцията, планината,...