Халва
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Много вкусна торта.И красиво изглеждаща.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2013 Звучи трудно,но всъщност става много бурзо и лесно :) Стига да не преварите крема,както аз направих за втори път при това (първия път като правих другата Шарлота ми се получи така :( ) Но да се надяваме,че желатина ще оправи нещата....
Скъпи Лора и Стоян,много ви харесвам и готвя предимно от вашия сайт!Само искам да ви помоля да споменавате някой тънкости (като например до каква гъстота трябва да се вари Баварския крем),защото не всички имаме вашия талант и дарба в кулинарията!!!!!!
Радвм се,че ви има и БЛАГОДАРЯ за всички страхотни идеи!!!!!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2013 Получи ми се,но не бих я направила отново....
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2014 Галина, възможно е, да си готвила прекалено дълго жълтъците. След като кремът е готов и охладен, можеш да го пасираш или да го прецедиш и след това да го смесиш с желатина и сметаната.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...