Билкови моркови
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Килл-оп, всичко се опитва при нас, много ясно :) Печенето много зависи от фурната, в случая посоченото време не е малко за пресни картофи. За вкусът нали знаеш ... Няма как всички да харесват едно и също :) Всяка идея може да се надгражда според личните предпочитания.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ако искаш пробвай моята рецепта : картофки пресни за предпочитане да не ги белиш ,добре измити срязани на 2 захлюпени със срязаната част на долу поляти с олио(зехтин) и сол и ч.пипер ...печеш докато омекнат ...стават невероятни и са мн лесни
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 .. което ме навежда на мисълтта, че или не опитвате, това което ни предлагате или не винаги ви се получават идеите! ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази рецепра нещо не се получава. Нарязах пресните картофи на кубчета с големина 2 см., времето за печене беше около 2ч и 30мин. Вкусът им не беше добър! Лимонът ги овкъсява много странно. Според мен е по-добре да се опита зехтина да се смеси със соев сос и малко копър. Вместо риган може да ползвате чубрица или вегета, мисля че резултата ще е доста по-добър. Като цяло лично за моя вкус тази рецепта е страшно слаба (да не ползвам друг израз..)
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...