Солен кекс с карфиол
Лора и Стоян
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2021 Много леки и приятни, подходящи за кафе!
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2019 Имах само Филаделфия с Милка шоколад, та мъфините станаха лимоново-шоколадово-боровинкови. Много вкусни!!!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
03.03.2017 Не сложих боровинки вътре в кексчетата, тъй като нямах пресни и ме беше сртах да не се разводни. Вместо това сложих кората на цял лимон и малко повече от сока. Използвах и цяла шушулка ванилия. Станаха мноооого меки и шуплести вътре. Украсата е от крема сирене, разбито с пудра захар, отгоре поръсено с червени боровинки (размразени). Иначе рецептата е страхотна!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2016 Използвах замразени боровинки, които изцедих мн добре, но не сложих 300 гр (видя ми се много), а около 150 гр. Станаха много вкусни! :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2016 Получиха се малко тестени :( Не се изпекоха добре около боровинките :(
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...