Агнешки котлети с печени моркови
Лора и Стоян
11. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Изпробвах тази рецепта, като направих някои модификации. Не съм ползвала зеленчуков или пилешки бульон, а просто вода. Също така фидето е пълнозърнесто. добавих и щипка естрагон. Получи се балансиран вкус.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2017 Благодаря.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 Всеки си има вкус и ливанската кухня не е по моя .
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
27.05.2015 Не е кой знае какво но става ;)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2015 Много вкусно и без бахарат, сложих чубрица
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...