Пълнени патладжани с ориз
Лора и Стоян
1 буркан лозови листа (800 г) 150 г бисерен ориз 150 г кафява леща 50 г сушени кайсии 100 мл олио 2 стръка праз 1 лимон 1/2 връзка магданоз 1/4 ч. л. индийско орехче 1/4 ч. л. суха мента 1/8 ч. л. канела сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...