Огретен от зеленчуци

Дата: 19.10.2019
Източник: Рози
ТИТЛА: Готвач
Огретен от зеленчуци Огретен от зеленчуци Огретен от зеленчуци Огретен от зеленчуци Огретен от зеленчуци
 
Необходими продукти:
300 г карфиол
300 г броколи
150 г моркови
200 г сметана за готвене
150 г кашкавал
2 яйца
краве масло за намазване
галета за поръсване
чесън на прах на вкус
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Морковите се нарязват на кръгчета, а броколите и карфиолът - на розички.
2
Нарязаните зеленчуци се бланшират (поотделно) във вряща подсолена вода за около 5 минути. Отцеждат се. Изсипват се във съд за печене, предварително намазан с масло и поръсен с галета.
3
Яйцата се разбиват. Добавят се сметаната, половината от настъргания кашкавал и подправките. С тази смес се заливат зеленчуците. Поръсват се с останалия кашкавал.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


nicol_ina се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Тиквени палачинки с мед
Tomislav Todorov се регистрира в сайта.
Юлия ефтимова се регистрира в сайта.
Гергана Антонова се регистрира в сайта.
meri_bo се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта