Супа от тиква и моркови
Лора и Стоян
300 г брашно на нахут 100 г маслини „Каламата“ (без костилки) 3 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1/2 ч. л. босилек сол и черен пипер на вкус | за сервиране: 200 г кафяви печурки 50 г сушени домати (мариновани в зехтин) 50 мл зехтин 2 глави червен лук 2 скилидки чесън 1/4 връзка копър 1/2 ч. л. риган сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.10.2017 Вкусно
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2017 Голяма вкусотия!
|
1. |
|
toneva_veliyana 15.01.2017 Много вкусна вечеря се получи миналата събота.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...