Кисело зеле с картофи
Лора и Стоян
800 г стари картофи 40 г пушен бекон „Панчета“ (на слайсове) 40 г пушена сьомга 30 г заквасена сметана 1 печена червена чушка 1 голяма глава лук 1 яйце 4 стръка див лук 1 ч. л. червен хайвер сол и черен пипер на вкус краве масло и олио за мазане |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.01.2017 Любима рецепта. Моят вариант е само с яйце, заквасена сметана и див лук, но се получи прекрасно!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...