Лозови сарми със сирене

Дата: 10.10.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 буркан консервирани лозови листа
черен пипер и сол на вкус
олио за пържене
1 ч. л. джоджен
1 ч. ч. ориз
3-4 стръка копър
1 яйце
3 глави лук
100 г сирене
кисело мляко за гарниране
 

Начин на приготвяне:
1
Лозови сарми със сиренеЛукът се нарязва наситно и се пържи в сгорещено олио. Когато порозовее, се сипва оризът, наливат се 2 ч. ч. вода и се овкусява с джоджен, копър и черен пипер. Оставя се за кратко на огъня, като се бърка.
2
Лозови сарми със сирене 2След това се добавят настърганото сирене, чупи се яйцето и се разбърква добре.
3
Лозови сарми със сирене 3В средата на всяко лозово листо се слага по 1 с. л. от готовата плънка и се завиват сарми.
4
Лозови сарми със сирене 4На дъното на тенджера се слагат клонките копър и върху тях се подреждат сармите. Налива се гореща вода, колкото да ги покрие, и се варят около 30 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


112 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Тутманик със сирене
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта