Хрупкав паниран карфиол с млечен къри сос
Лора и Стоян
1 буркан консервирани лозови листа черен пипер и сол на вкус олио за пържене 1 ч. л. джоджен 1 ч. ч. ориз 3-4 стръка копър 1 яйце 3 глави лук 100 г сирене кисело мляко за гарниране |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...