Шоколадов пудинг с вишни и йогурт крем
Лора и Стоян
![]() |
1 1/2 ч. ч. брашно брашно за поръсване 1 щипка индийско орехче 2 банана 150 г макадамия 80 г захар 100 г краве масло 100 мл прясно мляко 1 яйце 50 г кафява захар 1 ч. л. сода за хляб листа свежи подправки и топинг на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...