Портокалови кексчета на пара
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2020 Не намерих белени бадеми, затова замених с орехи. Наистина много вкусни мъфини.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2017 Великолепни са тези мъфини! За втори път ги правя за период от 3 седмици! Харесват се от всички, дори от тези, които принципно не обичат ядки и не ми ядат останалите сладкиши с такива "екстри" :-) Единственият им недостатък е, че сместа не е съвсем достатъчна за 24 броя, въпреки, че моите формички са малки.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.11.2017 Да, Илиана, ще се получи, но времето за печене ще е по- дълго.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2017 Чудя се ако изсипя сместа в правоъгълна форма за кекс дали ще се получи?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...