Паста със сос „Карузо”
Нашите кулинари
        
        








| 4. | Изпрати лично съобщение | 13.02.2018 още по-бързо за зимата - сваряваме малко, след това доваряваме  с буркан пасирани домати. така не става воднисто и се получава чуден сос. водата я махаме, де, не с нея. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение |  17.06.2015 В процес на готвенето на първата ми рецепта днес! Получи се много успешно. Лесно и вкусно. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 18.03.2015 Бързо, лесно, вкусно. Зимата като няма хубави домати може и от буркан (особено ако са домашни). Алтернативни подправки които също много добре се връзват на соса са босилек, риган и мащерка | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 24.06.2014 Рецептата е много хубава, само и трябва да се добави малко кайма и ще стане още по-вкусна. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...