Мариновани пилешки крилца на грил

Дата: 03.10.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг пилешки крилца
50 мл Kikkoman Терияки барбекю сос с мед
4 скилидки чесън
30 мл тъмно сусамово олио
1/2 връзка кориандър
1 с. л. печен сусам
сокът от 1/2 лайм
30 мл олио
сол на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Мариновани пилешки крилца на грилКрилцата се почистват от щиковете и се разполовяват.


2
Мариновани пилешки крилца на грил 2Чесънът се накълцва.

3
Мариновани пилешки крилца на грил 3Крилцата се овкусяват с чесъна, сока от половин лайм, слънчогледовото олио, сусамовото олио и сол. Оставят се за 2 часа в хладилник, да поемат добре всички аромати.

4
Мариновани пилешки крилца на грил 4След това се пекат на скара от всички страни до готовност.

5
Мариновани пилешки крилца на грил 5Готовите крилца се намазват с Терияки барбекю сос с мед.
6
Мариновани пилешки крилца на грил 6Поръсват се с печен сусам и наситнен кориандър и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
ddaneva се регистрира в сайта.
Olivia E. Mihaylova коментира рецептата Домашна питка с мая
Vesella се регистрира в сайта.
Zorka Borisova се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Шарена салата с киноа
Svetla Minkovska се регистрира в сайта.
Мариана Бекярова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта