Мариновани свински ребра на фурна

Дата: 07.09.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Мариновани свински ребра на фурна
 
Необходими продукти:
600 г свински ребра
75 мл червено вино
1 1/2 с.л. соев сос
1 1/2 с.л. олио
1 1/2 с.л. мед
1/2 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. черен пипер
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Ребрата се нарязват. Виното се смесва с подправките и с получената смес се заливат ребрата. Оставят се да се мариноват за няколко часа в хладилник.
2
Ребрата се пекат заедно с маринатата в силно сгорещена фурна фурна за около 40 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


164 ДУШИ ОНЛАЙН
Зоя Ангелова се регистрира в сайта.
Славчо Хаджийски се регистрира в сайта.
Ивелина Кадийска се регистрира в сайта.
Михаела Найденова се регистрира в сайта.
Иван се регистрира в сайта.
Мария Стоянова се регистрира в сайта.
Suzana Nikolova се регистрира в сайта.
Martina Miteva се регистрира в сайта.
Radka Bacheva се регистрира в сайта.
Xyzxyz Yxzyxz се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Банофи пай
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта