Мариновани свински ребра на фурна

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 21.06.2017
Мариновани свински ребра на фурна
 
Необходими продукти:
600-700 г свински ребра
70 мл червено вино
2 с. л. соев сос
2 с. л. олио
1 с. л. мед
1/2 ч. л. червен пипер
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Виното се смесва със соевия сос, олиото, меда и подправките.
2
Добавят се ребрата. Разбърква се добре и се оставя за около час, да се мариноват.
3
Пекат се около 30 минути, заедно с маринатата, в загрята на 200 градуса фурна в тава, покрита с фолио. След това фолиото се маха и си пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: