Пилешки бутчета с грейпфрут

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 21.06.2017
Пилешки бутчета с грейпфрут
 
Необходими продукти:
2 цели пилешки бутчета
1 ч. л. мед
1 ч. л. горчица
сокът от 1 грейпфрут
риган, мащерка, джинджифил и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Бутчетата се разделят на горни и долни.
2
Сокът от грейпфрут се смесва с горчицата, меда и подправките.
3
Разбърква се и се добавя месото. Оставя се да се маринова за около час.
4
След това се пече заедно с маринатата в загрята на 180 градуса фурна – първоначално в тава, покрита с фолио, като след 20 минути фолиото се маха и ястието се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Kalina Slavilova се регистрира в сайта.
Margarita Ruslanova коментира рецептата Шишчета със сьомга
Margarita Ruslanova коментира рецептата Вегетариански кюфтета
cookinglady коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Gerry Chankova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: