Пилешки бутчета с грейпфрут

Дата: 21.06.2017
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пилешки бутчета с грейпфрут
 
Необходими продукти:
2 цели пилешки бутчета
1 ч. л. мед
1 ч. л. горчица
сокът от 1 грейпфрут
риган, мащерка, джинджифил и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бутчетата се разделят на горни и долни.
2
Сокът от грейпфрут се смесва с горчицата, меда и подправките.
3
Разбърква се и се добавя месото. Оставя се да се маринова за около час.
4
След това се пече заедно с маринатата в загрята на 180 градуса фурна – първоначално в тава, покрита с фолио, като след 20 минути фолиото се маха и ястието се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Джулия Митева се регистрира в сайта.
Ирина сготви Лазаня
Кали Сотирова се регистрира в сайта.
Asen Zhivkov се регистрира в сайта.
Дидка се регистрира в сайта.
lorreta_28 се регистрира в сайта.
Nadejda Angelova публикува рецептата Катми
Teodora Mladenova се регистрира в сайта.
Stefani Ruseva се регистрира в сайта.
Denislava Karaminkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта