Свинско бонфиле с картофена коричка
Нашите кулинари





| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2013 При мен на третия ден зехтина се сгъсти, все едно се желира, или по-скоро стана като мас. Въпреки това си хапнахме с кеф цялото бурканче и пак ще повторим рецептата.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.12.2013 Благодарности за тази рецепта!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...