Канелони по родопски
Лора и Стоян
![]() |
1 кг сварени картофи черен пипер и сол на вкус 4-5 стръка магданоз 1 ч. л. чубрица 1 яйце 1 глава лук 6-7 кисели краставички 7-8 печени чушки 100-150 г кашкавал 500 г кайма доматено пюре и масло за намазване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...