Пълнозърнест хляб с ориз
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет точени кори 250 г кисело мляко 200 г сирене 150 мл олио 3 яйца 1 ч. ч. лимонада 1 ч. ч. брашно 1 к. ч. сусам 1 ч. л. сода бикарбонат |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...