Сарми в тесто
Лора и Стоян
![]() |
1 заек 1 к. ч. зехтин 1 връзка магданоз 1 ч. л. букет “Аржентина” сол и бял пипер на вкус 100 г домaтено пюре 150 мл вино порто (вермут) 30 мл калвадос (ябълкова ракия) 2–3 с. л. зехтин 1 ч. л. букет “Аржентина” 100 г орехови ядки 100 г праз 400 г гърди от пуйка 1 пакет нуели (спагети) 1 ч. л. букет “Аржентина” сол и бял пипер на вкус 180–200 г сметана 2 белтъка 400 г ябълки 400 г кромид лук 300 г моркови сол и бял пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...