Капонатина сицилиана
Лора и Стоян
![]() |
1 стрък пресен лук 1–2 щипки естрагон 200 г грах 200 г аспержи 700–800 мл зеленчуков бульон 250–300 г булгур 2 скилидки чесън 30–40 г краве масло 2–3 с. л. зехтин 100 мл заквасена сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...