Мини палачинки с тиквено брашно
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2023 Вкусен е и много бързо се прави, блатовете са леко твърди дори на другия ден, но не така, че да се размества при рязане, чудесно стои. Имах проблем само с нанасянето на шоколадовата глазура, гъста е и не може сама да се разлее навсякъде, а при докосване се смесва с крема отдолу, но и така се получи добре.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 да
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.10.2014 да
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2014 много вкусен десерт стана ми любим:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2014 изглежда вкусно
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...