Прасковен крем
Лора и Стоян
![]() |
1 ч. ч. захар 100 мл олио 500 г брашно 4 с. л. мед 1 ч. л. сода за хляб 1 ч. л. канела 3 яйца орехови ядки |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Хубави!
| ![]() |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2015 Много вкусни.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2015 Прекрасни
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2015 Много лесна и бърза рецепта! Станаха хрупкави и вкусни
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2014 страхотни меденки много ни харесаха
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...