Месо на огън

Гост: Херим Ким от Корея
Източник: Бон Апети
Дата: 09.06.2007
Месо на огън
 
Необходими продукти:
200 г скълцано телешко месо
2 с. л. сусамово олио
5 с. л. захар
1/2 ч. ч. соев сос
2 скилидки чесън
1 с. л. олио
1 морков
1 глава лук
100 г кладница
1/4 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Месо на огън
Соевият сос и сусамовото олио се смесват, добавя се предварително счуканият чесън, поръсва се със сол и захар и хубаво се разбърква.
2
Месо на огън 2
Месото се слага в купа и се полива с половината от приготвената марината.
3
Месо на огън 3
Добавя се нарязаният наедро лук.
4
Месо на огън 4
Гъбите се нарязват надребно и се слагат при останалите продукти. Месото се разбърква и се маринова 2-3 часа в хладилник.
5
Месо на огън 5
След това сместа се сипва в уок със сгорещено олио.
6
Месо на огън 6
Прибавя се настърганият морков и се запържва.
7
Месо на огън 7
Ястието се сервира със сварен ориз, върху листа зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


160 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanya Stoyanova се регистрира в сайта.
inn4o се регистрира в сайта.
Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: