Пилешки терин със зеленчуци
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2023 Безопасно ли е? Имам предвид, килограм сурово месо за три дни спира ли да е сурово в тази марината и „лекува ли се“ от разните му там потенциално опасни микроорганизми? Може би гаранцията е в последващото сушене на открито, но аз под няколко дни разбирам само 2-3, все ми изглежда недостатъчно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2023 Благодарим ви за допълнението, ще пробваме и с уиски!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.09.2023 Само да добавя, че най-добре става с уиски, е, малко по-скъпо става и за това не писах уиски :)
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...