Супа от тиква с пъдпъдъчи яйца
Лора и Стоян
![]() |
200 г замразени миди 2 филии твърд хляб 2-3 с. л. зехтин 1 скилидка чесън за крутоните сол 1 ч. л. майорана 1 дафинов лист 4 с. л. зехтин 1 чаша бяло вино 2 скилидки чесън 1 морков 1 глава лук 300 г стерилизирани белени домати 200 г зрял фасул сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...