Мидена супа със зрял фасул
Лора и Стоян
![]() |
1средно голяма глава целина (200-250г) 1/2 ч. л. черевен пипер 2-3 с. л. олио 1 с. л. извара 50 г пушено сирене 3 филии хляб 1/2 с. л. сол 4-5 стръка магданоз 200 мл прясно мляко 30 г краве масло 2-3 картофа (300 г) 1 стрък праз 1 щипка смлян кимион |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...