Какаови-овесени блокчета
Лора и Стоян
100 г орехови ядки 3 с. л. захар 200 мл ябълков сок 2 щипки сол 1 ч. л. канела 1 1/2 ч. л. бакпулвер 3-4 с. л. ябълков сок 1/2 ч. ч. кафява захар 1 ч. ч. пшеничено брашно 1 яйце 1 ябълка 50 г масло 1/2 капсула ванилова есенция (1 ванилия на прах) |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...