Боб пиперлия с луканка
Лора и Стоян
1 кг кайма смес 1/2 ч. л. естрагон 4 с. л. зехтин 4 с. л. готварска сметана 1/2 в. ч. бяло вино 200-250 г печурки 300 г карфиол кашкавал за поръсване черен пипер и сол на вкус 1/4 ч. л. бахар 1 ч. л. чубрица 1 с. л. горчица 1 с. л. сос "Уорчестър" 1 к. ч. галета 1 стрък праз 1 скилидка чесън 1 яйце 1 кубче пилешки бульон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...