Яхния от карфиол в хинди стил за микровълнова фурна
Лора и Стоян
200 г пилешки гърди 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. стрити зърна зелен пипер 4-5 стръка магданоз 1-2 скилидки чесън 1 яйце 2 листа бутертесто 50-80 г бекон 100-150 г пилешки дробчета галета за поръсване |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...