Торта „Шварцвалд“
Лора и Стоян
1/2 пакет точени кори 60 г краве масло 3 с. л. захар | за млечната смес: 600 мл прясно мляко 6 яйца 200 г захар кората от 6 лимона 100 г орехи 1 ванилия |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2016 Уникална млечна баница! Позволих си да поръся с пудра захар и не сбърках. Идеална за чаша кафе.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 вкусно,бързо и лесно
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 Много вкусна и лесна за приготвяне!!!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2014 Експериментирайте, като замените корите от лимон с такива от портокал. И в двата случая резултата е перфектен. Препоръчвам ви тази рецепта.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 вчера я правих - стана страхотна - ароматна, нежна и хрупкава ......преядох, разбира се...:)
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...