Сандвич със сладолед от маскарпоне
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 10.08.2020 Добре се получи, но трябваше да го обърна в по-дълбока чиния - сосът дойде в повече. Но е вкусно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.08.2017 Направих го без точени кори, а тесто като за кекс и стана супер!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.09.2013 Един от любимите ми!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2013 Направих сладкиша и стана чудесен. Използвах идеята, а при реализирането замених корите с лист бутер тесто, а прасковите с нектарини. Вълшебен вкус! :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2013 Аз приготвих тази рецепта,но замених корите с една смес за кейк,в която добавих овесени ядки и малко канела.Използвах пълнозърнесто брашно от спелта и се получи тънак пухкав блат.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...