Тиквен пудинг
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.10.2015 Глазурата го прави хубав, иначе си е обикновен кекс. Върху нея сложих захаросани цитрусови корички и така стана още по-свеж.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2013 Струва си всичката цапаница в кухнята :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2013 не стана лош но не е нищо особено
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2013 Чудесна рецепта!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...